19 i 20 de novembre - Simposi de vinya i enologia ecològica 2025

Auditori Maria Rosa Juncosa - Vilafranca del Penedès

La inscripció és per als dos dies (Cafè networking i dinar inclòs). 

La viticultura ecològica s’ha consolidat com un dels pilars de la producció agrària ecològica a Catalunya. Amb més de 33.800 hectàrees certificades, prop de 2.000 productors i més de 400 cellers, el sector mostra un creixement continu i una clara orientació cap a pràctiques respectuoses amb el medi ambient i la salut del sòl.

La producció ecològica promou un equilibri entre la vinya i el seu entorn natural: fomenta la biodiversitat, millora l’activitat biològica del sòl i redueix la dependència de productes químics de síntesi. Això permet unes condicions de cultiu més equilibrades, on la vinya pot expressar tot el seu potencial en harmonia amb el territori.

El Simposi de vinya i enologia ecològica vol posar en valor aquest model de producció i oferir un espai de debat i reflexió per a productors, tècnics i agents del sector. És una oportunitat per compartir coneixements, experiències i estratègies per afrontar els reptes actuals: des de la resiliència davant el canvi climàtic fins a la millora de la competitivitat del sector ecològic. Aquest espai reafirma el compromís amb una viticultura respectuosa, arrelada al territori i amb una visió clara de futur.


Data i hora


Primer dia del Simposi : 19 de novembre de 2025 a les 8:30/ 17:30
Segon dia del Simposi : 20 de novembre de 2025 a les 8:30/ 17:30
Afegir al calendari 2025-11-1908:30 2025-11-2017:30 Europe/Madrid 19 i 20 de novembre - Simposi de vinya i enologia ecològica 2025 Auditori Maria Rosa Juncosa - Vilafranca del Penedès

Lloc

Auditori Maria Rosa Juncosa - Vilafranca del Penedès

Recursos

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies